top of page
C21_Scalpel_Social_0023.jpg

SUSPENSION SERVICE

Jouw fiets verdiend het beste

Een verende voorvork en achter demper zijn waarschijnlijk de kostbaarste onderdelen van uw MTB. Daarom verdienen zij extra aandacht bij onderhoud. De meeste merken vorken en dempers dienen ieder jaar onderhouden te worden, zodat de prestaties en levensduur niet achteruit gaan. Bij regelmatig onderhoud van vork en demper voorkomt u onnodige slijtage en zeer hoge reparatie kosten.


De meeste merken adviseren om 1 keer per jaar basis onderhoud te laten uitvoeren en elke 2 jaar volledig onderhoud. Houdt u deze frequentie aan, dan zult u niet snel voor verrassende kosten komen te staan, ook het niet functioneren van uw vork of demper tijdens uw rit wordt tot een minimum beperkt.


Wij werken samen met Bike Suspenion in Oirschot en Headshok Service Center van Cannondale. Met de steeds specialistischere kennis, kunde en gereedschap dat nodig is zijn zij volledig gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van suspensie onderdelen. Om u de beste service te verlenen werken wij daarom al jaren samen met deze partijen. Zij voeren het onderhoud uit aan uw vork en/of dempers en wij verzorgen het uit- en inbouwen van de onderdelen, plus de afstelling wanneer de fiets weer gereed is.


Dankzij deze samenwerking kunnen wij Lefty en Headshok voorvorken en andere Cannondale specifieke suspensies van onderhoud voorzien. Daarnaast kunt ook terecht bij ons met uw Brain demper en voorvorken van Specialized en bijna alle andere merken suspensie zoals Rockshox, Fox en OEM van fietsmerken. 


Voor het maken van een afspraak drukt u op “afspraak maken”. Voor meer informatie over het onderhoud aan uw vork of demper kunt u contact met ons opnemen.

bottom of page