top of page

ORBEA

We are family

Orbea is een Baskische fabrikant van stadsfietsen, e-bike, racefietsen en mountainbikes uit Mallabia. Het bedrijf is in 1840 als familiebedrijf opgericht en richt zich sinds 1930 geheel op de productie van fietsen. Het bedrijf is in Spanje de marktleider op het gebied van fietsen.

Orbea heeft een unieke bedrijfsstructuur waarbij alle medewerkers mede eigenaar zijn van het bedrijf, Orbea is een coöperatie. Directie wordt gekozen door de medewerkers en zij delen mee in de succes van het bedrijf.

 

In onze winkel in Alkmaar hebben wij een ruime collectie van fietsen van Orbea op voorraad. Mountainbikes, racefietsen, fitnessfietsen, gravelbikes en e-bikes.

Bekijk ons actuele aanbod of de gehele collectie van Orbea via onderstaande knoppen.

Actuele voorraad

WAT MAAKT ORBEA UNIEK?

MYO

Stel jouw fiets samen zoals jij dat wilt. Kies de kleuren, componenten en geef het een naam, want van jouw fiets is er maar 1! 

In onze winkel in Alkmaar helpen wij jou graag bij het samenstellen van jouw unieke Obrea racefiets, mountainbike, gravelbike of e-bike. Met ons advies en jouw visie komt jouw droomfiets tot leven.

af2b6dcd-e045-5bff-ce4f-68c1baa491b9.jpg
Warranty Orbea.jpg

LEVENSLANG GARANTIE

Orbea staat voor kwaliteit. Het merk biedt daarom gratis levenslang garantie op de door hun geproduceerde fietsframes en vaste voorvorken. Dit geldt alleen voor de eerste eigenaar van de fiets en als de fiets ook is geregisteerd door die eigenaar.

Naast de levenslange garantie biedt Orbea ook een ongevallenbeleid. Dit betekend, mocht het frame breken of scheuren als gevolg van externe factoren die geen verband houden met fabrieksfouten, dan geven zij korting op een nieuw, of soortgelijk artikel.

Meer weten over het garantiebeleid van Orbea? Klik dan op de onderstaande knop.

PRODUCTIE IN EIGEN BEHEER

Fietsen van Orbea worden in hun eigen fabriek in geassembleerd. Zo is het merk minder afhankelijk van externe invloeden en partijen. Naast de assemblage van fietsen heeft Orbea ook een fabriek voor wielen in eigen beheer. De hoogwaardige wielen van Orbea, genaamd Oquo, worden gebruikt voor veel topsegment Orbea fietsen.

Het merk OC is ook van Orbea. OC zijn originele Orbea componenten die u overal op Orbea fietsen terugvind. Zo kan Orbea iedere fiets die unieke Orbea look geven dankzij deze componenten.

manufacturing_13 - Medium.jpg
01_logo_orbea2-04 - Medium.png
bottom of page