top of page

BIKE CARE

Niet poetsen maar fietsen!

De beste bescherming voor jouw fiets(lak) dankzij de award-winnende Proteam Hydro Coating. Laat jouw racefiets, mountainbike en zelfs e-bike stralen voor nog vele jaren dankzij deze innovatieve coating. 


De Proteam Hydro Coating is een harde beschermlaag tussen de fietslak en de elementen. Vuil hecht minder aan de fiets en zelfs kleine krassen zullen worden opgevangen. De coating, welke aangebracht wordt op het frame én de onderdelen, is een lak bescherming zoals geen andere op de markt en is baanbrekend door de Siliciumdioxide (SiO₂) technologie.


Siliciumdioxide is een belangrijk bestanddeel van glas, het is zeer hard, vrijwel onoplosbaar en bestand tegen veel chemicaliën. De ultradunne laag die met onze coatings wordt gevormd is extreem hydrofobisch, langhoudend en onzichtbaar. Coatings met SiO2worden ook wel “Liquid Glass”-coatings genoemd: het oppervlak wordt voorzien van een glaslaagje op nanoschaal.

proteam bicycle care airbrush_edited.jpg

PRIJSLIJST

€ 110,-

Nieuwe fiets

Deze behandeling is alleen voor nieuwe fietsen als ze nog niet zijn gebruikt.


Koop u een fiets bij ons en u wilt deze deze voorzien van de coating, dan doen wij de behandeling voordat u de fiets ophaalt. Als u elders een nieuwe fiets heeft gekocht kunt u deze behandeling ook boeken. Voorwaarde is dat de fiets nog niet is gebruikt is.

U kunt deze behandeling alleen in de winkel boeken. 

€ 145,-

Gebruikte fiets

Om uw gebruikte fiets weer te laten stralen boekt u deze behandeling.

De lak van uw fiets wordt diep gereinigd en daarna voorzien van de Proteam coating. De duur van deze behandeling is twee dagen. 

DE VOORDELEN

coating.jpg

WAT IS SILICIUMDIOXIDE?

Siliciumdioxide (SiO2) is een belangrijk bestanddeel van glas, het is zeer hard, vrijwel onoplosbaar in water en bestand tegen veel chemicaliën. De ultradunne laag die met onze coatings wordt gevormd is extreem hydrofobisch, langhoudend en transparant.  Coatings met SiO2worden ook wel “Liquid Glass”-coatings genoemd: het oppervlak wordt voorzien van een glaslaagje op nanoschaal.

VOORDELEN VAN DE HYDROFOBISCHE SILICIUMDIOXIDE COATING

✓ Zeer duurzaam, eenmaal correct aangebracht zal de coating voor jaren de lak en andere delen op de fiets beschermen.

✓ UV-beschermend én bestand tegen hoge temperaturen.

✓ Extreem water- en vuilafstotende hydrofobische eigenschappen. Vuil zal zich niet meer hechten.

✓ Wassen en algemeen onderhoud wordt veel makkelijker.

✓ Behoudt veel langer de glans.

✓ Matte lakken blijven veel langer een volle luxe uitstraling geven.

bottom of page