top of page

CANNONDALE

Come ride with us

Dit Amerikaanse fietsmerk is sinds de oprichting in 1971 altijd al innovatief gewest. Enkel potige voorvorken, carbon en aluminium frames, verrassende geometrieën en nog veel meer hebben Cannondale als groot en innovatief fietsmerk op de kaart gezet.

In onze winkel in Alkmaar hebben wij een ruime collectie van fietsen van Cannondale op voorraad. Mountainbikes, racefietsen, fitnessfietsen, gravelbikes en e-bikes.

Bekijk ons actuele aanbod of de gehele collectie van Cannondale via onderstaande knoppen.

Actuele voorraad

WAT MAAKT CANNONDALE UNIEK?

INNOVATIE

Cannondale staat sinds zijn oprichting bekend om baanbrekende innovatie. Zo is de CAAD (CAAD = Cannondale Advanced Aluminium Design) familie baanbrekend op het gebied van aluminium racefietsen en heeft Cannondale met de SIX13 als eerste merk een carbon racefiets frame geïntroduceerd in de Tour de France.

Het geen waar Cannondale het beste om bekend staat zijn de Lefty voorvork. Deze enkelpotige mountainbike en gravelbike voorvorken geven een ongeëvenaarde fiets ervaring die alleen Cannondale kan bieden.

Andere bekende innovaties zijn, KingPin, HollowGram technologie, HeadShox, SmartSense, BallisTec carbon en met deze nog vele andere.

C21_Lefty_Ocho_120_Carbon_0469.jpg
JPG-RSM00304.jpg

GEWORTELD IN NEDERLAND

Sinds november 2021 heeft Cannondale een nieuwe fabriek geopend hier in Nederland, in Almelo om precies te zijn. Cannondale heeft hiermee vergroot en hun productie voor de Europese markt heel dichtbij de eindconsument gebracht. Zo kunnen wij als dealer snel schakelen met Cannondale om uw gewenste fiets te leveren.

Sinds langere tijd heeft Cannondale ook voor suspensie service een locatie in Nederland. Zo is de service voor bijvoorbeeld uw Lefty voorvork altijd dichtbij. 

Naast de productie en service heeft Cannondale in Woudenberg het hoofdkantoor voor Europa staan en is dit een activiteitencentrum van wereldklasse voor de fietsfanaat. 

LEVENSLANG GARANTIE

Cannondale biedt op ieder product geproduceerd door het merk zelf een zeer uitgebreide en zelfs levenslange garantie voor de eerste eigenaar van dat product. 

Voor meer informatie over de garantievoorwaarden van Cannondale druk dan op onderstaande knop. 

C20_Waves_Habit_Chiba--4.jpg
0_Cannondale_Wordmark_White.png
bottom of page