Terug naar E-BIKES

2019 MEN’S TURBO VADO 1.0

Prijs 2399 euro

Voor meer informatie en beschikbaarheid bel of mail de winkel, u bent van harte welkom.

EIGENSCHAPPEN

“It’s you, only faster.” Met deze gevleugelde uitspraak introduceerden we enkele jaren geleden onze Turbo technologie. De Turbo Vado 1.0 is nog slimmer dan zijn voorgangers, waardoor we dit concept naar een nog hoger niveau hebben getild.

De volledig geïntegreerde Turbo 1.2E motor maakt onze Vado tot de snelste en meest comfortabele stadsfiets waar je ooit op hebt gereden. Onze Rx Street Tune zet het vermogen van de krachtige motor om in soepele, stille en trillingsvrije trapondersteuning. Hoe meer kracht jij levert, hoe meer ondersteuning je van de motor krijgt.

Voor de Vado 1.0 hebben we een custom U1-400 batterij ontwikkeld die volledig is geïntegreerd in het frame. Bovendien is de batterij eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. Met andere woorden, met een topsnelheid van 25 km/u heb je voldoende bereik om van en naar je werk te fietsen, boodschappen te doen of naar dat nieuwe restaurant aan de andere kant van de stad te rijden.

Deze uitvoering is afgemonteerd met Shimano 8-speed componenten en betrouwbare, krachtige hydraulische schijfremmen voor uitstekende remprestaties onder alle omstandigheden.

  • De Vado is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame dat is ontworpen aan de hand van onze Fitness / Transport Geometry.
  • De Specialized 1.2E motor van de Vado is volledig geïntegreerd in het frame en is custom-getuned voor het rijden in de stad. De motor reageert intuïtief op jouw pedaalkracht: hoe harder jij trapt, hoe meer vermogen de motor levert. Dankzij de interne snaaraandrijving is de motor fluisterstil en vrij van trillingen.
  • De custom 400 Wh batterij is volledig geïntegreerd in het frame, eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. De batterij communiceert met het scherm en heeft verschillende rijmodi om de efficiëntie en actieradius te optimaliseren.
Categorieën: ,