Terug naar SPECIALIZED MTB

SPECIALIZED 2019 MEN’S ROCKHOPPER PRO 1X

Prijs 1199 euro

Voor meer informatie en beschikbaarheid bel of mail de winkel, u bent van harte welkom.

EIGENSCHAPPEN SPECIALIZED ROCKHOPPER

Wil je de volgende stap maken in het mountainbiken? Maak dan kennis met onze Rockhopper Pro. We hebben de fiets zo licht, duurzaam en veelzijdig mogelijk gemaakt, zodat jij meer plezier op de trails kunt beleven.

Het begint allemaal met ons nieuwe A1 SL Aluminium frame. De geoptimaliseerde buisvormen besparen gewicht en komen bovendien de looks enorm ten goede. Om een nog cleanere look te bereiken, hebben we de nieuwe Rockhopper bovendien voorzien van interne kabelgeleiding. Dankzij onze geraffineerde Sport XC 29 geometrie vlieg je vol vertrouwen de trails op én af.

Deze Rockhopper is voorzien van een ijzersterke afmontage, met een Shimano SLX aandrijflijn, krachtige Shimano hydraulische schijfremmen en gripvaste Ground Control banden.

  • Het frame is opgebouwd uit lichtgewicht A1 SL Aluminium om een duurzaam en comfortabel platform te combineren, voorzien van onze bekroonde XC Sport 29 Geometry. Dit samen maakt een fiets die zeer veelzijdig is en met hetzelfde gemak klimt als daalt.
  • RockShox Recon RL voorvork met 90/90/100 mm (maatspecifieke) veerweg en stijve 32mm vorkpoten.
  • Met de 1x Shimano SLX aandrijving is het bijna onmogelijk om de ketting er af te laten lopen. Ondertussen profiteer je nog steeds van de uitstekende schakelprestaties waar Shimano om bekendstaat.