De vernieuwing in fietsland gaat steeds verder. Kijk alleen al naar de snelle opmars van elektronisch schakelen op racefietsen en mountainbikes en de komst van gravelspecifieke componenten. Voor maximale sportprestaties is goed onderhoud onmisbaar. Als Shimano Service Center is Bike Action de specialist in service en reparatie. Onze mensen zijn bekend met de nieuwste technologieën en trends. Zij helpen je graag verder en geven je fiets de professionele aandacht die je zoekt. .

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.

Betrouwbare kwaliteit

Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij Bike Action Alkmaar. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.

Maak een afspraak voor uw fietsreparatie

De werkplaats is het kloppend hart van onze fietsenwinkel in Alkmaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw fiets alle aandacht te geven, verzoeken we u vriendelijk een afspraak te maken. Of het nu gaat om een spoedreparatie of onderhoud van uw fiets, ons team stelt alles in het werk om u onbezorgd fietsplezier te garanderen. Maak online eenvoudig een afspraak voor fietsreparatie via Whatsapp, het contactformulier of neem telefonisch contact via tel. 072-5152684.