Fietsreparatie in onze werkplaats

De ervaren fietsmonteurs van Bike Action staan in de werkplaats voor u klaar om uw racefiets, mountainbike, stadsfiets, e-bike, hybride- en kinderfiets en speciale fietsen optimaal te repareren en prepareren. We streven naar een zo hoog mogelijk serviceniveau in onze werkplaats, zodat u geniet van een uitstekend werkende fiets. Naast een gedegen opleiding volgen onze monteurs jaarlijks bijscholingscursussen om de kennis op peil te houden om elke fietsreparatie optimaal uit te voeren.

Onderhoud, werkzaamheden en garantie

In het service center verrichten we alle denkbare werkzaamheden, reparaties en onderhoud aan uw fiets. Het jaarlijks onderhoud aan de verende vork en achterdemper van mountainbikes besteden we
uit. Onderhoud of reparatie van dempers en vorken van de merken Fox, Cannondale, Specialized, RockShox en Magura wordt door de desbetreffende leveranciers verricht om de garantie op de specifieke onderdelen te behouden. Daarnaast verstrekken deze leveranciers een garantietermijn over de verrichte fietsreparatie.

Maak een afspraak voor uw fietsreparatie

De werkplaats is het kloppend hart van onze fietsenwinkel in Alkmaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw fiets alle aandacht te geven, verzoeken we u vriendelijk een afspraak te maken. Of het nu gaat om een spoedreparatie of onderhoud van uw fiets, ons team stelt alles in het werk om u onbezorgd fietsplezier te garanderen. Maak online eenvoudig een afspraak voor fietsreparatie via het contactformulier of neem telefonisch contact via tel. 072-5152684.