Optimaliseer uw training met ATDS

Bike Action helpt u graag bij het samenstellen van een persoonlijk trainingsprogramma. Dat doen we door het afnemen van de inspanningstest ATDS. ATDS staat voor Anaerobic Treshold Detection System en is een unieke, persoonlijke vinding van mevrouw Van der Poel. Het programma brengt op een gemakkelijke wijze zaken als conditie, energiehuishouding en eventuele stress in kaart en kan worden ingezet om sporters op het juiste niveau te laten bewegen.

Een uitvoerige, persoonlijke inspanningstest

Het ATDS-systeem is een wetenschappelijk onderbouwde sportmedische inspanningstest. Het algoritme achter het systeem is gebaseerd op duizenden testen waarbij Heart Frequentie (HF), Heart Rate Variability (HRV), Breath Frequentie (BF) en Tidal Volume op hetzelfde moment gemeten worden. De manier hoe deze systemen samenwerken en hoe deze invloed op elkaar hebben, worden geanalyseerd en vertaald naar het algoritme.

Altijd trainen met de juiste intensiteit

Door het trainen met het ATDS-systeem traint u altijd correct en op de juiste intensiteit. Op basis van de inspanningstest ontvangt u een uitgebreid rapport met daarin de testgegevens, conclusies en een persoonlijk trainingsadvies. De test duurt anderhalf uur, de kosten bedragen € 145,-. Het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten. Voor een bedrag van € 300,- kunt u de tests drie keer per seizoen laten afnemen.