De fietsenwinkel in Alkmaar voor de échte fietser

Bike Action is de fietsenwinkel in Alkmaar voor de échte fietser. Sinds november 2008 staat de tweewielerspecialist in de huidige vorm op de kaart. De winkel, gevestigd aan de Korte Vondelstraat 8, is het adres voor de verkoop en reparatie van alle fietsen. Bike Action Alkmaar is officieel dealer van de toonaangevende merken Specialized en Cannondale en biedt een ruim aanbod aan racefietsen, moutainbikes, hybrides en kinderfietsen.

Fietskleding en fietsaccessoires

In onze winkel vindt u een groot assortiment aan fietskleding en fietsaccessoires van hoge kwaliteit. Zo is onder meer de hoogwaardige dames- en herenfietskleding van Exteondo uitgebreid vertegenwoordigd in de winkel, evenals outfits van merken als Assos en Specialized. Het accessoiresaanbod van de fietsenwinkel in Alkmaar bestaat uit kwaliteitsproducten van Lezyne, Topeak, Camelbak, Specialized, Rotor en Adidas Eyewear. Ook voor fietsbanden, zowel race- als mountainbikebanden, kunt u bij ons terecht. In de winkel vindt u banden van producenten als Continental, Schwalbe, Maxxis en Specialized.

Fietsmeting voor een optimale fietspositie

Een optimale fietspositie vergroot het plezier op de fiets. Niet alleen bespaart u met de juiste positie veel energie, ook verkleint u de kans op blessures en andere ongemakken. In onze winkel werken we met het meetsysteem Retül Bike Fitting. Bij de fietsmeting in onze fietsenwinkel in Alkmaar komen alle aspecten van de persoon en de fiets aan bod en kunnen we uw fiets geheel op maat afstellen. De perfecte fietshouding helpt u bij het vergroten van uw fietsplezier, het voorkomen van ongemakken en verbeteren van uw fietsrendement.

Informatieavonden en Team Bike Action Alkmaar

Naast fietsverkoop en fietsreparatie, bieden wij onze klanten meer. Regelmatig worden in de fietsenwinkel in Alkmaar avonden georganiseerd rondom thema’s als voedingsadvies, training en technische innovaties. Iedereen kan zich inschrijven voor deze informatieve avonden. Tevens laat Bike Action zich in wedstrijdverband zien. Bike Action Alkmaar beschikt over een eigen wedstrijdteam, dat zich richt op crosscountry-wedstrijden in Nederland en marathons in het buitenland. Ook heeft het team deelgenomen aan grote, meerdaagse wedstrijden als de Transalp en de Vijf van Schoorl.

De betrokken fietsenwinkel in Alkmaar

We zijn ons bewust van de prachtige ligging van onze fietsenwinkel in Alkmaar. Daarom organiseren we fietstochten, -trainingen en -reizen om onze klanten de mogelijkheid te bieden nieuwe uitdagingen aan te gaan en in contact te komen met andere, enthousiaste fietsers. De mountainbikeparcoursen van het Geestmerambacht en Schoorl, de polderwegen in de Schermer en het uitgestrekte duingebied van Camperduin tot Wijk aan Zee staan garant voor vele kilometers fietsplezier. We vinden het belangrijk mensen kennis laten maken met het rijden in deze prachtige omgeving en delen graag onze routes met klanten.