De merken van Bike Action Alkmaar

Bike Action Alkmaar is officieel dealer van de toonaangevende fietsmerken Specialized en Cannondale. Met trots presenteren we de fietsen, kleding en accessoires van deze vooruitstrevende, Amerikaanse fietsproducenten, die tot de absolute wereldtop behoren. De uitgesproken uitstraling van de verschillende fietsen doet het hart van menig fietsliefhebber sneller kloppen. In onze webshop vindt u naast de fraaie, superlichte racefietsen, mountainbikes en krachtige e-bikes ook kinderfietsen van deze spectaculaire merken, speciaal gecreëerd voor elke doelgroep.

Fietsvoeding

Goede, geoptimaliseerde sportvoeding draagt bij aan het verbeteren van uw prestaties op de fiets. In onze fietsenwinkel in Alkmaar is voeding te verkrijgen van het Zwitserse merk Sponser. De duidelijke, met grootste zorg ontwikkelde producten zijn er voor alle sporters en sportsters, op elk niveau. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van het voedingspakket dat aansluit op uw wensen en verwachtingen.

Fietskleding

Fietsplezier vraagt om meer dan alleen een nieuwe fiets. De juiste fietskleding helpt bij een comfortabele fietservaring, het hele jaar door. Van strakke kleding voor op de racefiets en mountainbike tot comfortabele vrijetijdskleding voor dagelijks gebruik; in onze winkel slaagt u voor elke kledingwens. Op kledinggebied voert Bike Action Alkmaar naast collecties van Specialized en Cannondale ook kledinglijnen van Etxeondo, Assos en Endura. Heeft u een voorkeur voor een ander merk? Laat het ons weten, dan doen wij ons best om de door u gewenste kleding te bestellen.

Fietsaccessoires

Uiteraard mogen accessoires niet ontbreken. In onze winkel vindt u een compleet aanbod aan lampen, pompen, banden, gereedschap, zadels, handvaten en brillen voor sportieve rijders. De accessoires zijn ruim op voorraad. We werken onder meer met onmisbare fietsaccessoires van merken als Ergon, Specialized, Cannondale, Schwalbe, Vittoria, Lezyne, Tifosi, Wahoo, Magura, Dt Swiss, Sram, Shimano, Rotor, Adidas Eyewear, Endura, Etxeondo, Assos, Grip Grap en Morgan Blue.