Specialized fietsen: door fietsers, voor fietsers

Beter, mooier, sneller. Met trots presenteren we u als officieel dealer van marktleider Specialized een veelzijdige collectie van Specialized fietsen, bestaande uit racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Specialized leeft voor de drang naar innovatie en het ontwikkelen van de beste fiets in z’n soort, wat uw rijstijl, doel of fietsbeleving ook is. Tot in het kleinste detail wordt u geïnspireerd vaker, langer en sneller onderweg te zijn. Dat maakt de fietsen van dit Amerikaanse merk tot de droom van elke fietsliefhebber.

Aanbevolen door wereldtoppers

Specialized is gespecialiseerd in de zoektocht naar perfectie. En dat is terug te zien in de fietsen van het vooruitstrevende merk. Sinds 1974 garanderen de kwalitatief hoogwaardige Specialized fietsen een lange levensduur en een niet te evenaren gevoel. Onderweg naar uw werk, tijdens toertochten of in wedstrijdverband kunt u vertrouwen op uw favoriete vervoersmiddel. Niet voor niets werpen wereldtoppers als Peter Sagan, Niki Terpstra en talloze andere topsporters zich op als ambassadeurs van het fietsenmerk. Specialized helpt iedereen - jong en oud, professional en amateur - de volgende stap te zetten.

Ontdek onze Specialized fietsen en accessoires
In onze winkel vindt u een breed aanbod aan Specialized fietsen, die door onze professionele fietsmonteurs volledig op uw wensen worden afgestemd. In onze showroom aan de Korte Vondelstraat vertellen we u graag meer over dit unieke merk. Niet alleen de fietsen, ook de accessoires en onderdelen maken de fietsbeleving met Specialized tot een uitzonderlijke ervaring. Bike Action voert een uitgebreide accessoireslijn van het merk, waarmee we trouw blijven aan onze visie op fietsen: een onbezorgd gevoel, voor de échte fietser.

Onderhoud, reparatie en de unieke fietsmeting
Als officieel dealer van Specialized koesteren we de goede relatie die we hebben met het merk. De korte lijnen en de ruime voorwaarden, maken dat uw keuze voor een fiets van het Amerikaanse merk altijd een goede is. In onze werkplaats hebben we alle kennis en ervaring om Specialized fietsen te onderhouden, repareren en perfect af te stellen op uw fietswensen. Wilt u naast het beste materiaal ook verzekerd zijn van de ideale houding op de fiets? Het Specialized Retül Body Fit-programma is speciaal ontwikkeld om de unieke fietspositie tot in detail te bepalen.