Merida Bikes: M.O.R.E.BIKE. M.O.R.E.FUN.

Beter, mooier, sneller. Met trots presenteren we u als officieel dealer van marktleider Merida een veelzijdige collectie van Merida fietsen, bestaande uit racefietsen en mountainbikes. Merida leeft voor de drang naar innovatie en het ontwikkelen van de beste fiets in z’n soort, wat uw rijstijl, doel of fietsbeleving ook is. Tot in het kleinste detail wordt u geïnspireerd vaker, langer en sneller onderweg te zijn. Dat maakt de fietsen van dit Duitse merk tot de droom van elke fietsliefhebber.

Aanbevolen door wereldtoppers

Merida is gespecialiseerd in de zoektocht naar perfectie. En dat is terug te zien in de fietsen van het vooruitstrevende merk. Sinds 1974 garanderen de kwalitatief hoogwaardige Merida fietsen een lange levensduur en een niet te evenaren gevoel. Onderweg naar uw werk, tijdens toertochten of in wedstrijdverband kunt u vertrouwen op uw favoriete vervoersmiddel. Merida helpt iedereen - jong en oud, professional en amateur - de volgende stap te zetten.

Ontdek onze Merida fietsen en accessoires
In onze winkel vindt u een breed aanbod aan Merida fietsen, die door onze professionele fietsmonteurs volledig op uw wensen worden afgestemd. In onze showroom aan de Korte Vondelstraat vertellen we u graag meer over dit unieke merk. Niet alleen de fietsen, ook de accessoires en onderdelen maken de fietsbeleving met Merida tot een uitzonderlijke ervaring. Bike Action voert een uitgebreide accessoirelijn van het merk, waarmee we trouw blijven aan onze visie op fietsen: een onbezorgd gevoel, voor de échte fietser.

Onderhoud, reparatie en advies framemaat
Als officieel dealer van Merida koesteren we de goede relatie die we hebben met het merk. De korte lijnen en de ruime voorwaarden, maken dat uw keuze voor een fiets van het Duitse merk altijd een goede is. In onze werkplaats hebben we alle kennis en ervaring om Merida fietsen te onderhouden, repareren en perfect af te stellen op uw fietswensen. Wilt u naast het beste materiaal ook verzekerd zijn van de ideale houding op de fiets? Twijfelt u over de te kiezen framemaat? Maak een afspraak en laat een meting doen om de maat te bepalen.

Algemene vuistregels wanneer u precies tussen twee maten in valt:
Voor een meer sportieve zithouding kiest u de kleinere framemaat. Voor een meer comfortabele zithouding kiest u de grotere framemaat en bij fietsen met een verende zadelpen dient u +/- 3 centimeter bij de framehoogte op te tellen.