Cannondale fietsen: verschil dat u voelt

Bike Action Alkmaar is officieel dealer van Cannondale fietsen. Dit Amerikaanse merk behoort tot de meest innovatieve en vooruitstrevende producenten van racefietsen en mountainbikes. We zijn trots dat we als fietsenwinkel racefietsen, mountainbikes, e-bikes en accessoires van dit toonaangevende merk voeren. Als officiële dealer van Cannondale heeft Bike Action een uitstekende relatie met de fabriek, waardoor we fietsliefhebbers uitstekende service en een brede keuze uit verschillende fietsen van dit merk kunnen bieden.

Het materiaal waar topsporters op vertrouwen
Cannondale is een bekende naam in de wieler- en fietssport. Professionele wieler- en mountainbiketeams vertrouwen op de kwaliteit, innovatie en betrokkenheid van deze gevestigde naam, die zowel als sponsor en als betrouwbare leverancier actief is in de topsport. Door veelvuldig contact met topsporters - evenals recreatieve gebruikers - en de wetenschap, hebben alle Cannondale fietsen één ding in gemeen: een revolutionair ontwerp en een nieuwe standaard, op elk niveau.

De beste service voor Cannondale fietsen
Onze ervaren fietsmonteurs beschikken over een uitgebreide kennis over de Cannondale fietsen en helpen u graag bij het maken van vele comfortabele sportieve en recreatieve kilometers op uw fiets. Het team is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle modellen en houdt nieuwe ontwikkelingen en innovaties van het merk scherp in de gaten. Dankzij het uitstekende contact met de fietsfabriek kunnen we alle fietsliefhebbers een optimale Cannondale-ervaring bieden.

Altijd een Cannondale fiets die bij u past
Naast racefietsen en mountainbikes hebben de Amerikanen het fietsaanbod door de jaren heen flink uitgebreid. Zo zijn bij Bike Action Alkmaar ook Cannondale fietsen voor dames en kinderen te verkrijgen en beschikken we over diverse elektrische fietsen, die voldoen aan de wens van zowel de recreatieve als sportieve fietser. De fietsaccessoires van het merk maken uw fietsbeleving compleet. Bezoek onze fietsenwinkel in Alkmaar en vindt uw Cannondale fiets voor nog meer onvergetelijke kilometers!