FIETSTASSEN / FIETSKOFFERS TE HUUR BIJ BIKE ACTION ALKMAAR

geplaatst in: Bike Action NIEUWS | 0

Voor de mensen die hun fiets mee willen nemen naar het buitenland, biedt Bike Action de service om een tas of een koffer te huren voor het vervoer per vliegtuig. Belangrijke vragen die je jezelf moet stellen zijn;

  • Is de koffer / tas groot genoeg voor mijn fiets en eventuele aanvullende bagage (bijv. slaapzak, fietskleding etc.)
  • Waar laat ik de koffer/tas op de plaats van bestemming
  • Ben ik in staat om de fiets zelf in elkaar te zetten op de plaats van bestemming

De koffer is beperkter in de opslagruimte, waardoor er alleen een racefiets in vervoerd kan worden. Voor de mountainbikers en de mensen met een fatbike bieden wij de EVOC tassen aan. Vanzelfsprekend kan hier ook een racefiets in vervoerd worden.

Qua opbergruimte op de plaats van bestemming is de EVOC compacter en makkelijker in de opslag omdat deze op te vouwen is.

Hieronder de verhuurprijzen die Bike Action hanteert. Belangrijk te weten is dat door de beperkte beschikbaarheid van de koffer/tassen de reservering hiervoor uiterlijk 6 weken van tevoren bij ons binnen moet zijn. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen 2 dagen een bevestiging met een aantal korte vragen om het vervoer van uw fiets zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 

Verhuurprijzen
Koffer
per dag € 10,00
per week € 50,00
2 weken of langer €45.00 per week
Borg 100 euro
 

 

Evoc Tas
per dag € 12,50
per week € 70,00
2 weken of langer €62.50 per week
Borg 200 euro

 

Om u te ontzorgen bieden wij ook een service aan om de fiets te demonteren en in de koffer of de Evoc tas te stoppen, waarbij wij de tijd nemen om u uit te leggen hoe de fiets het makkelijkst weer in elkaar kan worden gezet op de plaats van bestemming.

 

Demontage Fiets en inpakken € 15,00
uitpakken en montage fiets € 15,00