Terug naar SPECIALIZED MTB

Specialized 2021 Chisel Base

Prijs 1699 euro

Voor meer informatie en beschikbaarheid bel of mail de winkel, u bent van harte welkom.

  • De gloednieuwe Chisel is speciaal gebouwd om moderne crosscountry trails en parcoursen met de grootst mogelijke snelheid aan te pakken. In feite deelt hij veel van dezelfde moderne kenmerken als zijn broer en zus,  Hardtail, maar dan in een meer budgetvriendelijke verpakking. Daardoor is de Chisel de meest efficiënte en capabele aluminium hardtail die er bestaat.Deze Chisel wordt geleverd met Shimano’s beproefde Deore 1×12 aandrijving en MT400 hydraulische schijfremmen, een RockShox Judy Silver voorvork en 25 mm brede aluminium velgen met 2.3 Fast Track Control banden.
    • Het geheel nieuwe frame van de Chisel maakt gebruik van onze D’Aluisio Smartweld technologie die de hydrogevormde buisverbindingen verwijdert van de gebieden met de hoogste spanning. Daardoor is de balans van sterkte, stijfheid en gewicht van het frame meer uitgesproken dan welk ander aluminium frame in de geschiedenis ook. Dit maakt de Chisel niet alleen een van de lichtste aluminium hardtail frames ter wereld met een gewicht van slechts 1400g, maar maakt het ook mogelijk om de stijfheid van ieder framemaat te bepalen.
    • De nieuwe Chisel beschikt over alle moderne kenmerken die je van een XC-fiets verwacht, zoals Progressieve XC Geometrie met een balhoofdbuishoek van 68 graden en een groter bereik, interne kabelgeleiding, een trapas met schroefdraad, boost spacing, 1x aandrijving en het is mogelijk om een 30,9 mm dropper post te monteren.
Categorieën: ,