Terug naar SPECIALIZED MTB

Specialized EPIC EXPERT CARBON

Prijs 6999 euro

Voor meer informatie en beschikbaarheid bel of mail de winkel, u bent van harte welkom.

  • EIGENSCHAPPEN

    

   De Epic Expert is uitgerust met het meest efficiënte ophangplatform dat ooit aan de startlijn van een Wereldbeker stond, en combineert 100 millimeter brain gecontroleerde veerweg voor en achter voor een pakket dat is geboren om de seconden van de klok te wissen.

   Een slimmer BRAIN

   De combinatie van hardtail-efficiëntie en full suspension vering zorgen voor indrukwekkend snelle resultaten De Epic is altijd gedefinieerd door compromisloze toewijding aan snelheid.

   Trouw aan de vorm, zet de nieuwste Epic de traditie voort, waarbij we gebruik maken van de meest efficiënte Brain-ophanging die we ooit hebben gemaakt om ervoor te zorgen dat het altijd klaar is om te reageren.

   Het nieuwste BRAIN-ontwerp, dat hand in hand met de nieuwe Epic is ontworpen, stelt de verwachting van efficiëntie opnieuw in. Waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuw, race-tuned pedaalplatform BRAIN om ervoor te zorgen dat elke mogelijke watt wordt vertaald in voorwaartse beweging, terwijl momentum vertragende oneffenheden in de ondergrond beter dan ooit worden geabsorbeerd.

   Frame-Changer

   Opnieuw ontworpen met een focus op efficiënte krachtoverdracht en betere handlingprestaties. Het geheel nieuwe FACT 11m carbon frame van de Epic heeft een 15 procent stijvere achterkant om optimaal te profiteren van het nieuwe race-tuned pedaalplatform van de BRAIN, terwijl de herziene carbon lay-out van de voorste driehoek gewicht bespaart, waardoor de al torenhoge stijfheid/ gewichtsverhouding van de Epic nog hoger wordt.

    

   • Offering 100-millimeters of brilliantly efficient BRAIN-controlled travel, the Epic’s FACT 11m carbon frame increases rear-triangle stiffness for peerless power transfer and introduces the most capable handling in an Epic yet, all while shedding weight over the previous-generation Epic.
   • The RockShox SID SL BRAIN fork serves up 100-millimeters of brilliantly controlled BRAIN travel for effecient performance that pairs perfectly with the Epic’s rear BRAIN system.
   • Sprightly stoppers from SRAM, Level TL brakes offer smooth modulation for precise speed control.
   • Descending from a long World Cup lineage, hand-built Roval Control Carbon wheels feature a modern 25-millimeter internal-width hookless rim, and maximize strength, ride quality, and durability while keeping weight to a minimum.
Categorie: