Terug naar FIETSNAVIGATIE

Wahoo Elemnt Bolt

De Wahoo Elemnt Bolt GPS is het kleine broertje van de Elemnt GPS. Technisch gezien heeft het dezelfde functies en biedt het dus geen noemenswaardig nadeel. Het is echter kleiner en veel lichter – 60g in plaats van 99,2g. Het display is ook een vinkje kleiner bij 2,2 inch. De batterij van de Wahoo Elemnt Bolt GPS loopt maximaal 15 uur en bereikt daarmee bijna de prestaties van zijn grote broer.

Het Quiklook LED-display van de Wahoo Elemnt Bolt GPS bestaat uit slechts één rij LED’s die boven het display zijn geïnstalleerd. Zo houdt u altijd een oogje in het zeil op de prestatiecontrole.

Met de eenvoudig te gebruiken knoppen kunt u snel en eenvoudig de bedieningspanelen vergroten of verkleinen. Zo heeft u altijd de belangrijkste gegevens in beeld.

100% draadloos en altijd in contact

De nieuwe Wahoo Elemnt Bolt GPS fietscomputer is 100% draadloos. Dat betekent dat de dagen worden geteld wanneer u uw fietscomputer op uw laptop aansluit om gegevens over te dragen. Bovendien blijf je altijd in contact met de Wahoo Elemnt Bolt. Niet alleen de nieuwe Wahoo App, waarmee u instellingen kunt maken, draagt hieraan bij. Bij gebruik met uw smartphone luidt de Elemnt Bolt fietscomputer een revolutie in. Op uw mobiele telefoon kunt u eenvoudig een navigatie starten die u de weg naar huis wijst. Alle routes zijn gebaseerd op wegen die bijzonder geschikt worden geacht voor fietsers, zodat u zich niet op gevaarlijke hoofdwegen bevindt.

Een andere nieuwe functie is dat je op de fietscomputer kunt zien wanneer je berichten zoals SMS, e-mails of telefoontjes ontvangt.

Live functies van de Wahoo Elemnt Bolt GPS

De Wahoo Elemnt Bolt GPS in combinatie met Strava en de Wahoo Live Portal biedt twee interessante functies. Aan de ene kant kunt u uw favoriete Strava-segmenten in realtime besturen en krijgt u bijvoorbeeld informatie over uw beste persoonlijke prestaties, maar ook over de beste prestaties van uw vrienden of het beste van het geheel. Kort voor het einde van een segment krijgt u een laatste pushbericht, wat u zal motiveren om alles opnieuw te geven om een nieuwe hoge score op te zetten. Met de andere live-functie kunnen mensen met wie je een speciale, individuele link hebt gedeeld, je positie vinden. Zo weet uw coach hoe en waar u traint. Uw vrienden kunnen zich spontaan bij u voegen en uw familie weet altijd waar u bent en hoeft zich geen zorgen te maken.

Speciaal Aerodesign ontwikkeld door experts

De Elemnt Bolt fietscomputer is ontwikkeld in samenwerking met aerodynamische experts uit de fietsindustrie. De luchtweerstand is meer dan 50% lager, wat betekent dat de fabrikant verwacht dat het Elemnt Bolt System 1,5 Watt bespaart in vergelijking met andere fietscomputers.

De leveringsomvang omvat een beugel voor montage op de stuurpen en een stuurbeugel. Er wordt ook een korte handleiding meegeleverd.

Connectiviteit

  • Bluetooth Lage Energie & ANT+: Hartslag, snelheid, cadans en vermogen
  • Alleen ANT+: elektronische schakelsystemen, spierzuurstof
  • WLAN
  • Geïntegreerde GPS
  • Compatibiliteit iPhone & Android
  • Live Tracking
  • Quiklook LED-display
  • Navigatie en routegeleiding
  • Strava Live Segmenten
  • Kickr controle

Prijs: € 239,- .

Categorie: