Onze geschiedenis

De historie van de fietsenwinkel aan de Korte Vondelstraat gaat ver terug tot in de vorige eeuw. Sinds 2008 bestaat het huidige Bike Action Alkmaar. Opgericht door fanatieke fietsers die deze unieke zaak voor Alkmaar en omstreken wilde behouden. Vanaf het eerste uur authorized Cannondale dealer en vanaf 2011 ook authorized Specialized dealer. Een collectiesamenstelling van de grootste en meest vooruitstrevende merken op fietsgebied, die men zelden samen op een winkelvloer in Nederland vindt. Een speciaalzaak voor en door fietsers, niet alleen met het doel de mooiste merken op fiets- en kledinggebied te presenteren, maar ook het fietsplezier met elkaar te delen en het fietsplezier te vergroten.

Wij richten ons niet alleen op de verkoop van fietsen, kleding en accessoires, maar bieden onze klanten ook begeleide fietstochten, evenementen, trainingen en reizen aan.

Met service van een hoogstaand niveau, duidelijke afspraken, een breed assortiment qua fietsen, een focus op alle trends en de nieuwste gadgets in de winkel, blijven wij dagelijks onze uiterste best doen om dé fietsspecialist in Alkmaar te blijven.

  • Winkelwagen

SpecializedCannondale
Studio Peet®
0

Your Cart