Bike Action

Sinds November 2008 staat het huidige Bike Action Alkmaar B.V. op de kaart. Midden in het gezellige winkelhart van Alkmaar vindt u de fietsspeciaalzaak aan de Korte Vondelstraat 8 te Alkmaar

Bike Action Alkmaar is officieel Cannondale en Specialized. Voor racefietsen,mountainbikes, hybrides en kinderfietsen.
Voor fietskleding en accessoires bent u bij ons aan het goede adres. Een uitgebreide heren en dameskledinglijn van Sugoi, Cep,  Cannondale en Specialized wordt in de winkel gepresenteerd. Producten van Lezyne, Topeak, Camelbak, Specialized, Rotor Q rings en Adidas Eyewear vormen de accessoires lijn.

Voor race en mountainbike banden kunt u bij ons terecht voor de merken Continental, Schwalbe, Maxxis en Specialized.

Bike Fitting

In onze winkel kunt u terecht voor een meetsysteem op maat, Bike Fitting genaamd, waarbij alle aspecten van de persoon en de fiets aan bod komen. Met behulp van het Retül meetsysteem kunnen wij de fiets geheel op maat afstellen.

Relevante activiteiten

Naast verkoop en reparatie willen wij onze klanten meer bieden. Regelmatig worden in onze winkels voedings- en technische avonden gegeven, waarvoor iedereen zich kan inschrijven.

Team Bike Action

Bike Action Alkmaar heeft een eigen wedstrijdteam dat zich richt op Crosscountry wedstrijden in Nederland, marathons in het buitenland en zich ook heeft laten zien in grote meerdaagse wedstrijden als de Transalp en de Vijf van Schoorl.

  • Winkelwagen

SpecializedCannondale
Studio Peet®
0

Your Cart