Laatste nieuws

Getest: GripGrap Arctic X overschoenen.

Het is weer koud buiten en je voeten worden koud, zeker met al die ventilatie gaten in je schoenen.

Met de GripGrap Arctic X heb je geen koude voeten meer met een maximale bescherming door een dikke voering en waterdicht materiaal uitgevoerd.

Geplaatst in Laatste nieuws | Reacties gesloten

Assos Equipe

Marcel de Boer werkzaam bij Bike Action Alkmaar B.V. rijdt lange tochten zoals de 24 uur van Zandvoort, Alpen ritten van 200+ km en in Nederland laatst 330 km. Door het lange zitten is ook een goede broek/zeem nodig en die heeft Marcel gevonden in de Assos S7 Equipe. Deze broek geeft wat meer ondersteuning op de bovenbenen en de beste zeem. Dé zeem die als benchmark geld waar andere zemen mee vergeleken word. De zeem is in de exacte dikte en hardheid om lang in het zadel te zitten en irritaties voorkomt en eigenlijk een zitvlak crème niet meer nodig is. Het Lycra van de broek is ook heel erg flexibel waardoor het langs de weg toiletteren makkelijker gaat dan anderen broeken en natuurlijk vormt de broek zich door de verschillende panden en juiste stoffen perfect om de been. De broek is zo goed dat je je andere broeken niet meer aan wil trekken op een meerdaagse en deze telkens wild wassen en weer aantrekt!

Geplaatst in Laatste nieuws | Reacties gesloten

FIETSTASSEN / FIETSKOFFERS TE HUUR BIJ BIKE ACTION ALKMAAR

Voor de mensen die hun fiets mee willen nemen naar het buitenland, biedt Bike Action de service om een tas of een koffer te huren voor het vervoer per vliegtuig. Belangrijke vragen die je jezelf moet stellen zijn;

  • Is de koffer / tas groot genoeg voor mijn fiets en eventuele aanvullende bagage (bijv. slaapzak, fietskleding etc.)
  • Waar laat ik de koffer/tas op de plaats van bestemming
  • Ben ik in staat om de fiets zelf in elkaar te zetten op de plaats van bestemming

De koffer is beperkter in de opslagruimte, waardoor er alleen een racefiets in vervoerd kan worden. Voor de mountainbikers en de mensen met een fatbike bieden wij de EVOC tassen aan. Vanzelfsprekend kan hier ook een racefiets in vervoerd worden.

Qua opbergruimte op de plaats van bestemming is de EVOC compacter en makkelijker in de opslag omdat deze op te vouwen is.

Hieronder de verhuurprijzen die Bike Action hanteert. Belangrijk te weten is dat door de beperkte beschikbaarheid van de koffer/tassen de reservering hiervoor uiterlijk 6 weken van tevoren bij ons binnen moet zijn. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen 2 dagen een bevestiging met een aantal korte vragen om het vervoer van uw fiets zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 

Verhuurprijzen
Koffer
per dag € 10,00
per week € 50,00
2 weken of langer €45.00 per week
Borg 100 euro
 

 

Evoc Tas
per dag € 12,50
per week € 70,00
2 weken of langer €62.50 per week
Borg 200 euro

 

Om u te ontzorgen bieden wij ook een service aan om de fiets te demonteren en in de koffer of de Evoc tas te stoppen, waarbij wij de tijd nemen om u uit te leggen hoe de fiets het makkelijkst weer in elkaar kan worden gezet op de plaats van bestemming.

 

Demontage Fiets en inpakken € 15,00
uitpakken en montage fiets € 15,00
Geplaatst in Laatste nieuws | Reacties gesloten
  • Winkelwagen

SpecializedCannondale
Studio Peet®
0

Your Cart